Köszönet

1Köszönöm tanítványaimnak, a szülőknek és minden résztvevőnek, önkéntes segítőnek, hogy munkájával, anyagi támogatásával hozzájárult a program sikeréhez.

Köszönet HANDPAN készítőinknek Szombathelyi Patriknak és a MAG Istruments csapatának.

Köszönet Tihanyi Imréné Marikának, hogy mindig fogta Tímea kezét és erején felül biztosította számára az állandó, kiegyensúlyozott hátteret a felkészülésekhez, bemutatókhoz, versenyekhez.

Tihanyi Imréné Marika
 

Köszönöm Sáfár Márk személyi edzőnek, aki szakmai tapasztalatát és pszichológiai ismereteit felhasználva vállalta Bőczy Tímea erőnléti felkészítését.

2

Sáfár Márk

Köszönöm László Tímeának, hogy INFRA TRAINER szalonjában vállalta Tímeának a testsúlycsökkentését és Várdai Maricának a Timi formában tartását.

3

Várdai Marica, Bóczy Timea és László Timea

Külön köszönet a fotósoknak, akik hozzájárultak az általuk készített képek megjelenéséhez.

Név szerint: Mihaela Noroc, Chilton Flóra, Dusa Gábor, Gál György, Fábián Gábor, Rodler Miklós és a BioRitmus Tehetségpont tagjai.

Köszönet a Gépszer Kft. ügyvezető igazgatójának Dr. Hüse Istvánnak, hogy 2018-ban támogatta a hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek programját.

Köszönet a Poli-Farbe Vegyipari Kft. Szabó Antal ügyvezetőjének, hogy 2020-ban támogatta a BioRitmus Életmód és Mozgásművészeti Tehetségpont (BioRitmus Tehetségsegítő Egyesület) gyermek és ifjúsági közművelődési programját.

Szeretném megköszönni a Körber (Hauni) pécsi vezetőinek és dolgozóinak, hogy 2011 évtől támogatnak. Külön köszönet Gergely Istvánnak és tanulóinak, hogy elkészítették a cirkuszi forgóinkat ( Dance-FloorHoop ) eszközeinket. Külön köszönet a szakoktatóknak: Kucska Sándor heggesztő szakoktatónak, Orzsi Bálint szakoktatónak a forgácsolt alkatrészek, Gyenes Józsefnek a cső alkatrészek készítéséért.

44
 
Gergely István és tanulói: Keller Krisztián, Böhönyei Márk és Kollár Zoltán balról jobbra.

6

Köszönjük a Hauni Live Band tagjainak, hogy 2019-ben az első jótékonysági felajánlásukkal segítették a tehetségprogramunkat.